Entrades populars

dimarts, 8 de desembre del 2015

Nou cartell turístic a Canalda (desubicat)

Finalment, el set de desembre van posar el cartell turístic a Canalda després de quasi mig any d'haver-hi posat l'estructura metàl·lica que el suporta. Quina sorpresa, sembla talment que hagin equivocat la ubicació. Si no fos per "vostè està aquí" situat sobre Canalda, un es pensaria que el cartell és de Cambrils. Dels disset llocs d'interès del municipi vuit són de Cambrils i només dos de Canalda. Per posar uns exemples no hi ha Sant Joan de Puig-arnau, ni Sant Martí de Cavallera, s'han deixat el Zoo del Pirineu, ni les coves dels Moros, tampoc ca la Rita,... Amb Odèn passa una cosa similar, una de les capelles romàniques més boniques del municipi, la del Soler, tampoc hi apareix.


Tres quarts del mateix passa amb la informació del municipi, parla de nou "entitats" de població -abans en deien nuclis- i obliden Puig-arnau i Cavallera. A més, dedica dos paràgrafs al Centre de natura d'Odèn, pel que sembla el centre turístic més rellevant, i ni una paraula del Zoo. El mapa també té alguns errors i bastantes deficiències.


Malaguanyada inversió. La idea és bona, el material excel·lent, el disseny agradable,... el contingut deficient. Quan les coses es fan des d'una part del territori i d'esquena a la gent els resultats acostumen a ser deficitaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari es publicarà properament. Gràcies.